În cele ce urmează veți găsi unele dintre cele mai frecvente întrebări cu răspunsul aferent.
Dacă aveți întrebări ce nu se regăsesc pe site, nu ezitați să ne contactați.
Acest lucru depinde de perioada anului. În lunile mai reci se recomandă să purtați mai multe straturi călduroase, dar subțiri.Vara o pereche de pantaloni scurți și un tricou sunt de ajuns. Tenișii sau alți pantofi sport cu talpa joasă sunt ideali. Veți primi o salopetă de luat peste haine și o cască cu ochelari de protecție.
Absolut nici una! Ochelarii de protecție sunt purtați de toți parașutiștii și aceștia vă vpr menține ochelarii sau lentilele la locul lor.
Puteți aduce orice număr de spectatori, dar vă rugăm să nu lăsați copii nesupravegheați.Nu puteți consuma alcool înainte sau în timpul activității. Nu se permite aducerea animalelor de companie pe aerodrom. Vă rugăm să rețineți că activitatea se desfășoară pe un aerodrom și ne rezervăm dreptul de a ruga spectatorii să rămână în anumite zone desemnate.
Da, puteti. Nu sunt motive care să împiedice o masă normală în ziua saltului. Vă recomandam, de asemenea, sa vă hidratați corespunzător, mai ales pe parcursul verii. Caldura, durata asteptarii și emoțiile vă vor consuma energia așa că vă veți simți mai bine dacă veți fi mâncat normal.
Vârsta minimă este de 16 ani, cu consimțământul părinților legalizat la notar. Greautatea maximă este de 85 de kg (95 deschidere automata).
Saltul în tandem poate fi realizat și de către persoane cu diferite grade de dizabilități, dar vă rugăm să ne oferiți toate detaliile in avans, la rezervarea saltului și să completați formularul de stare fizică. Pentru mai multe detalii contactați-ne direct. Din motive de siguranță, instructorul își rezervă ultimul cuvânt cu privire la decizia realizării sau nu a saltului.
Atunci când veți efectua rezervarea vi se va indica o oră de începere. Aceasta este ora la care veți veni la birou pentru a vă înregistra pentru salt. Ora nu reprezintă ora saltului propriu-zis. Pentru că sunt implicate multe variabile vă recomandăm să va păstrați întreaga zi liberă.
Vă rugăm să fiți foarte punctuali pentru că operam pe principiul „primul venit, primul servit”: de exemplu, daca ora prezentării este 10 și dvs întârziați, iar clienții de la ora 10.30 au ajums deja, ei vor sări primii.
Este una dintre cele mai des întălnite întrebări. Multi dintre cei care au venit pentru salt erau convinși că suferă de această frică. Toți suntem programați să considerăm înălțimile periculoase și acest lucru poate fi ușor confundat cu o fobie propriu-zisă. Dacă aveți într-adevăr o frică intensă de înățimi este foarte puțin probabil că v-ați gândi la un salt cu parașuta! Dacă nu aveți frică de zbor este foarte puțin probabil să aveți o problemă. Spre deosebire de momentul când vă uitați în jos de pe o clădire înaltă sau de pe o scară, aici nu veți avea nici un fel de referință, motiv pentru care nu veți putea estima înalțimea reală care să permită instalarea fricii.
Sigur ca da! Veți atinge o viteză de cca 125 m/h dar veți putea respira absolut normal pe nas și gură.
Da, se poate realiza filmarea și fotografierea experienței. Pentru saltul în tandem, cameramanul va sări o data cu dvs pentru a putea filma întreaga experiență. Din acest motiv, poate fi filmata doar o persoana per cameraman. Filmarea și fotografiile vă vor fi înmânate pe un suport USB în cca 30 minute de la aterizare. Prețul de pe site este valabil per persoană și per filmare. Daca doriți filmarea saltului vă rugăm să ne anuțați la rezervare.
Toate avansurile și voucherele cadou sunt nereturnabile. Putem transfera însă dreptul de a sări unei alte persoane la alegerea dvs, daca este nevoie. Persoana care vă înlocuiește trebuie să nu se încadreze în categoriile restricționate. Orice transfer trebuie făcut cu cel puțin 10 zile înainte de salt sau de data expirării voucherului.
Toate activitățile aeronautice depind de condiții meteo propice. Condițiile de ploaie, plafon jos de nori sau vânt puternic pot împiedica realizarea saltului. Dacă saltul nu se poate realiza din cauza condițiilor meteo atunci veți putea reprogama fără costuri suplimentare.
Mii de oameni fac salturi în fiecare an. Skydivingul este un sport de aventură și comportă anumite riscuri. Totuși, prin comparație cu altele, precum skiatul, snowboardingul, alpinismul în skydiving există mult mai puține cazuri de răniri.
Toți parașutistii au o parașută principală și una de rezervă. Dacă parașută principală nu se deschide, se va folosi cea de rezervă. În cazul saltului în tandem aceste proceduri vor fi realizate de instructor. În plus față de cele două cupole, există un dispozitiv special automat numit AAD (Automatic Activation Device), care va deschide automat parașuta de rezervă dacă instructorul este incapacitat.