Ești pregătit pentru primul salt?

Ai hotărăt să iei decizia în serios?

Rezervă un salt

Te-ai tot gândit sa faci o săritură deja de prea mult timp?


Ai ajuns la locul potrivit.

GoJump este cel mai apopiat club de parașutism față de Timișoara și Arad, care oferă salturi în tandem și cursuri de parașutism celor care doresc să facă din acest sport un nou hobby.

Faceți o rezervare online sau dacă aveți nevoie de ajutor nu ezitați să ne contactați direct sau sa vizitați pagina noastră cu întrebări frecvente pentru mai multe informații.

Rezerva un salt

Saltul cu parașuta în tandem este ideal pentru cei care doresc să facă un salt fără a trece prin pregătirea necesară pentru a deveni un parașutist licențiat.

Saltul în tandem se face împreună cu unul dintre instructorii noștri profesioniști de parașutism folosind o parașută pentru două persoane. Această parașută este mult mai mare decât parașuta standard și este construită pentru greutatea combinată a doi oameni.

În timpu unei sărituri în tandem, veți purta un ham și veți fi legat de instructorul parașutist. După un antrenament de bază, foarte sigur, pe teren, ne pregătim și ne întreptăm spre avion. Acum, vă veți bucura de priveliștea minunată oferită de plimbarea cu avionul, înainte de a vă pregăti de salt.

Pe măsură ce părăsim avionul, asigurați-vă că zâmbți către camera. Amintirile sunt importante! Acelerăm până la 200 km/h și experimentăm senzația unică a căderii libere (în gol). După deschiderea parașutei, ne vom plimba pe cer aprximativ 5 minute, până când vom păși din nou pe uscat, timp în care te poți bucura de priveliștea minunata și peisajele spledide ale imprejurimilor.

Vezi prețurile noastre și fă o rezervare online astăzi.


Vezi lista de prețuri
Rezerva un salt