Informare Meteorologică

Bine ați venit pe pagina noastră de Informare Meteorologică!

Suntem încântați să oferim o privire comprehensivă asupra condițiilor meteorologice curente de la aerodromul nostru. Această pagină prezintă observații meteorologice în timp real direct de la stația noastră meteorologică, oferindu-vă informații actualizate despre clima locală. În plus, oferim prognoze meteorologice realizate de windy.com, recunoscut pentru acuratețea și detaliile sale meteorologice.

Pentru a vă oferi o imagine și mai clară, avem și o transmisiune live webcam care arată condițiile reale de la aerodrom. Acest ajutor vizual vă permite să observați vremea în timp real, completând datele furnizate de stația noastră meteorologică și prognozele.

Deși sistemele noastre sunt în mod tipic fiabile și funcționează bine, este important de reținut că sunt susceptibile la erori ocazionale. Prin urmare, vă sfătuim ca această pagină să nu fie singura sursă de informații pentru planificarea zborului. Pentru o evaluare completă și precisă a vremii, este crucial să utilizați această pagină împreună cu alte surse oficiale de informații meteorologice.

Rămâneți informați și zburați în siguranță!

Observații Meteorologice Curente:

[ În construcție ]

Prognoza Meteorologică

Webcam Aerodrom